Restauracja funkcjonuje naprawdę dobrze tylko wtedy, kiedy jest prowadzona przez osoby kreatywne, które swoją pracę traktują jako życiową pasję. Doskonale zdajemy sobie z tego sprawę, dlatego nieustannie poszukujemy nowych inspiracji, dzięki którym możemy podnosić poziom naszych usług i rozwijać swoją działalność.
W naszej pracy szczególne znaczenie ma kontakt z mistrzami kulinarnymi, specjalizującymi się w kuchni włoskiej i żywności ekologicznej. Utrzymujemy kontakt z kucharzami pracującymi w najlepszych restauracjach Włoch, konsultując się z nimi w sprawach związanych z nowymi potrawami. Regularne podróże do Italii pozwalają nam stale pamiętać o atmosferze panującej we Włoszech, a tym samym tworzyć podobny klimat w naszym lokalu. Ogromną inspiracją są dla nas także wszelkie wydarzenia związane z tematyką żywności ekologicznej. To właśnie spotkania z ludźmi doceniającymi korzyści wynikające z wyboru takich produktów sprawiają, że przywiązujemy tak wielką wagę do wszystkich składników naszych potraw. Bierzemy udział w konferencjach i szkoleniach dotyczących żywności ekologicznej, jak również zajmujemy się organizacją warsztatów, pozwalających zdobyć wiedzę na temat przyrządzania włoskich dań, w oparciu o składniki pochodzące z upraw ekologicznych.
Najważniejsze jednak są dla nas pozytywne opinie gości, którzy każdego dnia doceniają efekty wykonywanej przez nas pracy. Ich zadowolenie i życzliwość są najlepszym dowodem na to, że podczas tworzenia restauracji obraliśmy właściwy kierunek.
Copyright © VIAGIULIA - 2017 | Polityka prywatności | Regulamin